Gadis Berkaca Mata Scarica

Invia ai tuoi amici
Aggiungi
  • 20 giu 2019

  • Facebook: Tupak Production Instagram: @tupakproduction Youtube: Tupak Production http://instagram.com/wanirfan_10 https://facebook.com/wan.irfan.742 http://instagram.com/ash.rafz Instagram: @ash.rafz , @wanirfan_10 , @maisarahismaill , @amsyaraizat_ , @_bajilah

Commenti

  • Tupak Production
    Tupak Production 1 anno fa

    Maisarah baru first time hadap kamera, siapa suka tgk mai?

  • IT'SMEEZ129
    IT'SMEEZ129 1 anno fa (modificato)

    Yeay Video Baru..lamo doh tunggu...😂Tupak Production...

  • Amsyar Aizat
    Amsyar Aizat 1 anno fa

    Terima kasih untuk totonan anda..Kalau ada silap tolong bagitau ye..Saya baru je first time berlakon ☺️.

  • Maisarah Ismail
    Maisarah Ismail 1 anno fa

    Thanks for watching and your positive comments ♥️ Segala kekurangan saya memohon maaf , i will try my best buat yang lebih baik next time . Love you all 💕

  • Kartun Seramedi
    Kartun Seramedi 1 anno fa

    Hahahaa. Beria aku tgk awek yg joget kat blkag tu. 🤣🤣🤣. Bajilah ke tu 🤣🤣🤣. Lg 1. Lawa kete hitam pink tu. 👍🤩👍

  • huzaifah az zahra
    huzaifah az zahra 1 anno fa

    "Daley beg syo ado lipstik jh" 😂😂

  • Basiruddin Yusoff
    Basiruddin Yusoff 1 anno fa

    Comellah kakak tu..😆

  • Nur Laila
    Nur Laila 1 anno fa (modificato)

    Terus kan praktis lagi... Practice make perfect... Lamo2 xdak la kayu blakon... Kalau tak di asah mcm mana nak perfect...

  • Fiiza aa
    Fiiza aa 1 anno fa

    Nampak bayang bajilah pun jadi la

  • Normaizatuhakma Abdullah

    Hahha.. Oke dh ni.. Sbb Last2 boleh senyum NG lawak pempuan tu.. 😅

  • angelinajordan fans

    rasa rindu plak bila xde tngok bajilah belakon..tpi xpe la.. kelibat dia still nampak dlm vdeo ni..

  • Mohd Hanafi
    Mohd Hanafi 1 anno fa

    Kereta mcm masked rider siak,tp lawo terr 😆

  • Sharom Husain
    Sharom Husain 1 anno fa

    5:07

  • Milo Ais K-M
    Milo Ais K-M 1 anno fa

    Comelnyooo..

  • ed mark
    ed mark 1 anno fa

    comey..eh yg joget kt blkg tu bajilah ke 😂

  • Mhmmd azwan
    Mhmmd azwan 1 anno fa

    Reality mcm ni la ya 👏🏻 jgn mudah give up

  • Bajilah Official
    Bajilah Official 1 anno fa

    teka ilah dimana 🤣🤣🤣🤣

  • Nik Hakeem
    Nik Hakeem 1 anno fa

    Bleh kiro maisarah haha

  • fizie Kristal
    fizie Kristal 1 anno fa

    blh try skill ni.